Publicitat
Ahir i Avui

D’un temps on era possible circular per aquest carrer.

És més que factible que, a primera vista, moltes persones no acabin de veure que la imatge del passat (i la nova, òbviament), correspon a un carrer tan freqüentat com és el carrer Major. És més que probable, a més, que hi hagui qui s’exclami, a causa de la seva joventut, de pensar que sí, que en el seu dia, per aquesta important via del centre de la ciutat, hi passaven cotxes i altres vehicles a tort i a dret i que, a sobre, aparcaven a les dues bandes. Un combo que, en l’actualitat, és impossible de veure.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Era una època diferent. Llavors, potser no es qüestionava tant el pas de vehicles per aquesta zona i ho trobàvem molt normal. Ara, possiblement, si es tirés enrere, ens quedaríem sorpresos perquè els ciutadans i ciutadanes d’aquesta població ja ens hem acostumat pel tros a caminar sense un constant pas de cotxes, motos o furgonetes.
Sí que ens passen, alguns de tant en tant, però són cotxes autoritzats, com poden ser de la policia o ambulàncies, i també veïns. Alguns dels establiments comercials que ja hi eren en l’any de la fotografia, 1989, encara hi són, encara que una gran majoria, ja van marxar d’aquesta ubicació.
No podríem assegurar si ara hi ha més o menys botigues que abans. El cas és que, les que hi ha ara, no han de suportar el soroll de motors constant.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top