Publicitat
Ahir i Avui

Els anys passen, però hi ha serveis que no canvien

Les persones més veteranes recordaran aquests dos punts situats a cantó i cantó de la rambla d’Ègara. A la foto més antiga, de l’any 1986, i al fons, es veu l’EuroPrix, un dels grans magatzems primerencs a la ciutat, popularment conegut per altres noms que és preferible no recordar i que poden delatar a qui els pronunciï. A primer pla, la terrassa del bar de l’estació dels Ferrocarrils Catalans.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Ni un ni l’altre existeixen, encara que els edificis es mantenen, reformats i molt canviats, això sí.
En l’actualitat, on hi havia l’EuroPrix, contemplem l’edifici on hi havia Ràdio Terrassa, un complex destinat, principalment, a oficines o seus d’empreses. A la terrassa del bar, l’ha succeït també, amb el pas dels anys, una nova terrassa per poder prendre un cafè o menjar un entrepà. És el 365, un establiment on es pot comprar el pa o degustar alguna consumició.

Podríem dir, doncs, que el panorama no ha variat del tot, si bé el pas del temps, inexorable, ens mostra dues ciutats (o millor, dues parts de la ciutat) ben diferents. La funció de cada punt dels esmentats, roman sense molts canvis. L’edifici dels grans magatzems continua sent una àrea comercial, des d’un prisma diferent, mentre que la terrassa, és encara una terrassa, amb altres clients, això sí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top