Publicitat
Ahir i Avui

Diferències mínimes amb figurants de cada època

Es podria dir que les possibles comparacions entre les dues imatges que toquen avui, són més que minses. Aquest tram de la ciutat, on mor el carrer de Galileu i els vehicles es decanten per un cantó o per l’altre de la carretera de Martorell, així d’entrada, no dona molt de joc, la veritat. En l’actualitat, el carrer és aproximadament igual que el de la fotografia de 1994.

Els cotxes o els camions han variat de disseny, però continuen sent cotxes o camions. I les persones ara es tallen els cabells de formes ben diferents o vesteixen una roba molt diferent, però continuen tallant-se els cabells i vestint-se de roba. Podríem dir que el temps ha passat, malgrat això, el que no ha canviat de l’escena d’avui són els figurants. La perspectiva de 2022, doncs, no s’allunya gaire de la de 1994.

Els escenaris poden dir molt i a la vegada poden dir poquíssim. Segurament, la imatge d’aquesta ubicació de la ciutat no sigui la més glamurosa, la més divertida i, ni tan sols, sigui la més concorreguda. Presumiblement, és una part de la població per on ha passat la gran majoria de persones que circulen amb alguna classe de vehicle. Les diferències entre les dues instantànies d’aquesta ocasió no seran les últimes. Hi ha moltes probabilitats que així sigui. Si llavors ens repetim, demanem disculpes anticipades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top