Publicitat
Ahir i Avui

Per jugar una estona a allò de les set diferències

Seria un bon moment per jugar a allò de “les set diferències” o les que siguin, si ens parem a comparar les dues imatges d’avui. La més vella, que és de l’any 1991, ens mostra allò del dos per un, tan habitual a comerços, establiments, botigues i altres. Dos canvis substancials en l’escena de la fotografia. Per una banda, les obres de l’aparcament del Passeig o de la Mútua, i per l’altra la passera del centre sanitari, que, com podem observar a la foto d’ahir o d’abans-d’ahir, ha canviat del tot.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

La resta d’elements a la vista, estan, més o menys, com ja ho estaven a aquells primers anys de la dècada dels noranta. Si seguim amb les diferències, notem una variació bastant notable a la banda dreta, en l’edifici principal de Mútua (si no és el principal, així sempre s’ha conegut a casa).

Ara ja no hi ha cap màquina per fer forats i així poder continuar unes obres que, un cop acabades, van deixar la zona molt ben aprovisionada de places d’aparcament, això sí, passant per caixa. No van ser les úniques obres per guanyar terreny per tal d’augmentar les possibilitats per poder aposentar el cotxe.

Potser no hi ha set diferències entre les dues fotografies. Possiblement, també, sí. És una qüestió de la voluntat de cada lector o lectora, trobar les variacions entre dues imatges molt similars.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top