Publicitat
Ahir i Avui

Un edifici cantoner que ha col·laborat en el titular

Veiem la seu d’una escola de les de gran història a la ciutat, que acull una església. Aquest edifici cantoner, entre el carrer de Sant Honorat i l’avinguda de Barcelona, es mostra gairebé igual a les dues imatges, la de l’any 1987, l’antiga, i la d’ara, del 2022. Només canvia l’embolcall, cosa lògica pel pas del temps. És habitual que els edificis, quan passen els anys, variïn en molts dels seus detalls de l’exterior, com és el cas. Pintura, cartells o altres elements que diferencien una mica les dues fotos.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

A cap de les dues fotografies podem veure què hi ha a dins. No és un fet d’avui, sinó que és el que passa cada dia en aquesta secció. És el que té plasmar dues fotografies, que no podem interactuar amb la resta d’elements que s’amaguen a dins. Potser és millor. Mantenir l’anonimat o com es pugui dir d’un edifici o construcció, també és una bona opció.

En aquesta secció ja hem mostrat altres centres d’ensenyament. Així, d’entrada, a la memòria em venen l’Escola Pia, Vedruna o el que s’anomenava el Politècnic. La ciutat compta amb un bon nombre d’escoles, instituts i altres relacionats amb aquest món.
Els edificis cantoners tenen aquella part de controvèrsia per a molta gent, que no acaba d’ubicar a quin carrer o avinguda pertanyen. És un fet molt menor, però es tractava de trobar un titular.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top