Publicitat
Ahir i Avui

Locals que d’un dia a l’altre varien la seva fesomia

Molts dels establiments relacionats amb el sector de la restauració o similars de fa una pila d’anys, ja no hi són. Molts que eren prou coneguts a la ciutat i que, en l’actualitat, només són un record.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Podríem fer una llista, que seria interminable. A aquesta secció ja n’hem mencionat alguns, com el Xivarri o el Liben’s, no fa gaire.

Cadascú podria completar la seva pròpia llista i, segur, molts coincidirien. I, segur també, molts recordaríem algun dels plats que es podien degustar i ens agradaven.

Així d’entrada, em venen al cap les braves del Don Juan, que m’agradaven molt. També hi ha llocs entranyables i molt cèntrics, com el Mesón o el Brasilia, o altres als barris, com El Ventorrillo (aquí m’agradaven els pops en salsa que feien) o Los Pedros, que elaboraven uns seitons en vinagre força bons.

I, també, el que podem contemplar a la imatge del passat, que és de 1993, “La Manduca”, que recordo haver visitat algun divendres o dissabte a la nit, amb les amistats, per menjar una mica i després anar a fer algunes copes.

Ara, el local porta un altre nom, com podem observar a la imatge actual. És una constant en la història de la ciutat, locals que canvien d’amos, de nom, de serveis que ofereixen i, fins i tot, que passen a ser coses diferents d’un local. És llei de vida, com diuen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top