Publicitat
Ahir i Avui

Un carrer que s’ha pogut relacionar amb una vacuna

El carrer que toca avui s’ha fet molt famós perquè una bona part de la ciutadania hi ha passat més d’un cop, per tal de rebre la vacuna contra la Covid. És el carrer del Castell, al costat de l’imponent edifici de MútuaTerrassa que, com podem examinar a la imatge del passat, que és de l’any 1994, ha canviat molt la seva aparença. En aquest cas, no entrarem en les diferències que exposen els vehicles, un fet normal, ja que aquestes indústries varien de pressa i un automòbil d’avui, d’aquí a trenta anys, ens semblarà una relíquia.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

El carrer, també, va experimentar la transformació a causa de la remodelació del Parc de Vallparadís. En definitiva, si hom continua per aquest tros de la ciutat, acaba entrant dins d’aquesta zona, ara meravellosa, que fa uns anys no ho era tant.

Aquesta vegada, en comptes de contemplar les obres de remodelació, hem pogut comparar com era el carrer abans i com és ara. Les diferències són palpables, encara que tampoc és que s’hagi girat la seva configuració com un mitjó. Hi ha canvis, sí, si bé no són tan dràstics com hem pogut comprovar en anteriors edicions.

El carrer del Castell no és molt llarg ni destaca per gaires detalls. Sí que, com hem dit a l’inici, l’han travessat moltes persones no fa pas gaire, quan s’havien de vacunar. Coses que passen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top