Publicitat
Ahir i Avui

El pas cap a la seu de centres per a la formació

La ciutat, amb el temps, s’ha convertit en una referència també en el camp universitari. Enguany, acull a nombrosos estudiants que intenten dissenyar el seu futur aprenent a centres ja força arrelat a aquesta població. El que coneixem com a Vapor Universitari, és un d’aquests enclavaments, però tal com el podem veure ara, té poc a veure a com era fa uns anys, en concret, a 1995.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Albert Tallón

Aquesta imatge en blanc-i-negre delata una era de reformes i construccions noves, que conduïa la ciutat cap a la modernització, cap a un futur que, ara, és el present. Tot això queda molt bé i, fins i tot, per algú pot semblar bucòlic. La realitat és que es va prendre una decisió, situar alguns centres per formar-se a aquest tros, i es pot considerar que la tria va ser eficient.

Si comparem les dues instantànies, com fem de manera habitual en aquestes ratlles, comprovarem que, una vegada més, les diferències no són exagerades. Està clar que, vist com va quedar tot configurat, la feina feta va merèixer una bona nota. Hem de tenir en compte que estem en un carrer bastant o molt transitat, el carrer de Colom.

Una via força llarga de la ciutat que travessa bona part de la Terrassa universitària, ja que també condueix a tot el que representa la UPC. Un carrer que també ha variat força respecte al passat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top