Publicitat
Ahir i Avui

Trams de carretera cap a paisatges infinits

Alguns dels grans canvis que podem anar observant, dia a dia, en aquesta secció, poden semblar inversemblants o difícils d’assumir. En altres casos, no és així, i la zona que es compara amb les dues imatges, la més antiga i la del present, gairebé no exposen variacions de cap classe, ni lleus ni traumàtiques. En el cas d’avui, amb aquesta vista des de la rotonda que porta la carretera de Martorell o a la d’Olesa, la cosa podria acabar en un empat en el marcador.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón 

Aquest tram de la carretera condueix a un parell de les sortides de la ciutat i, de passada, a una sèrie de bons locals del sector de la restauració, alguns de força recomanables. Cada sortida de la ciutat, és evident, ens encarrila a poblacions diferents. El camí que s’emprengui, determinarà cap a on anem. No cal insistir-hi més. És així i poc més a dir.

Després de les obvietats, toca retornar a la carretera en qüestió, la protagonista de l’article, la que es pot veure més, la que transporta, com diu el seu nom, a aquella població de la Passió, i a altres molt properes i relacionades estretament amb la nostra ciutat.

Com delata la imatge de 1988, és una via que trasllada a altres paisatges i ciutats molt més llunyanes. Fins i tot a altres països, on fa uns anys s’anava a comprar tabac, formatges o whisky més barats. Ara, no ho sé.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top