Publicitat
Ahir i Avui

Un edifici a la recerca del seu passat i reixes de colors

Les fotografies actuals de la secció són en color i, per aquest motiu, molt possiblement, reflecteixen un panorama més polit. També influeix el fet que siguin instantànies més actuals i que el pas del temps no ha influït tant en la seva degradació.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Lluís Clotet

No vol dir això que la imatge del passat, de l’any 1994, mostri signes de degradació, però si que ensenya que el temps passa per a tothom, inclòs els edificis.

Aquest, concretament, acull ara a un esplai, el CEPITU i no sé si a algunes entitats més. Recordo passar-hi per davant i no recordo ni em ve a la memòria què o a qui acollia llavors, quan jo encara era un infant. De ben segur, els lectors d’aquesta secció ho recordaran, però ara per ara, no m’ha vingut al cap. Era una escola? O un conservatori per aprendre música? Bé, no acabem de treure’n l’entrellat.

El cas és que està situat al carrer de Faraday, a una zona on els carrers estan dedicats a científics i prohoms que van col·laborar decididament en el progrés dels humans, si és que el que tenim ara es pot considerar com a progrés.

És curiós contemplat les reixes que es van col·locar posteriorment sota les finestres de l’edifici, totes de diferents colors, com si cadascuna tingués una personalitat pròpia i hagués demanat aquella tonalitat. Són detalls que fan gràcia, realment.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top