Publicitat
Ahir i Avui

Tot en ordre, el tren per dalt i la resta per baix

Amb permís de la concurrència, avui continuem endinsant-nos en les entranyes d’una zona tan càlida com és Les Fonts. Ens mantenim al carrer de Mossèn Parramón, si bé en un altre dels seus trams i en un any diferent, pel que fa a la imatge antiga, que en aquest cas correspon a l’any 1990.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Aquest tram que contemplem, en les seves dues versions, ja ens mostra com va quedar després del soterrament del carrer i que el tren passés per sobre. No molts anys abans de la foto vella, hi havia una trista barrera que separava els vianants de la via. Els cotxes havien de fer una volta, no considerable, però si empipadora, per passar a l’altra banda.

Afortunadament, aquesta part es va arreglar i ara el tren va per dalt i els vehicles i el personal per sota. Tot ordenat i polit, per evitar ensurts i problemes. L’ordre, ben entès, és a dir, sense imposicions absurdes per l’article XXV, pot ser el pare de la normalitat.

Les Fonts, ho dèiem o insinuàvem ahir, mereix més, molt més. No aprofundirem més en aquest tema, però mereix més reconeixement. Si comparem les dues fotografies, verificarem que poc ha canviat aquest espai. El senyal de tràfic d’ara és de veritat, no aquell que es veu a la imatge del passat, que sembla fet amb pegats. La resta mostra, tal qual, com és aquesta part del carrer.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top