Publicitat
Ahir i Avui

Números combinats per a amants d’algunes ciències

El ball de números dels portals, per si mateixos, aporten una personalitat impertorbable a les dues fotografies del carrer de Sant Marta. Abans de tot, seria interessant situar aquest carrer, que fluctua entre l’avinguda del Vallès i la carretera de Montcada, amb la plaça dels Països Catalans a l’horitzó.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Com dèiem al principi, aquesta correlació dels números dels portals que poden contemplar a les dues imatges, podrien donar peu a un guió cinematogràfic o, sent una mica més modestos, per una sèrie de la televisió. Qui sap si podrien formar part d’un entramat en un film de suspens o ser la clau per resoldre un enigma policial.

És divertit observar com, a la instantània més vella, la de l’any 1988, a un dels portals ressalten dos números diferents mentre que, a la de 2022, la més actual, els dos números són el mateix, el 54.

A la gent que això dels números els hi agrada, podran fer les seves cabòries i jugar a endevinar si hi ha un senyal darrere de tot plegat. Altres, els amants dels jocs d’atzar, també podran especular pensant que algun d’aquests números, seran la terminació de la Grossa de Nadal o de la llumeneta del bar de sota casa. També n’hi haurà un munt que ni es fixaran en els números ni entendran res d’aquest escrit i a molts que tot això els importarà un bé negre. Seran molts?

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top