Publicitat
Ahir i Avui

Obres que no abonaven la llegenda sobre els jubilats

L’expectació de la ciutadania, l’any 1983, mentre es duien a terme les obres de l’enllosat del carrer de Sant Pere, com ens ofereix la imatge de llavors, era notable. Avui en dia es fa broma sobre els jubilats i la seva dèria per anar a veure obres diverses per la ciutat. Tanmateix, veient la foto d’aquells temps, sembla que no només eren els jubilats els interessats en contemplar què i com es feia a un dels carrers més cèntrics de la població.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

El sidral que tenien organitzat en aquelles dates no era cap banalitat. Amb la perspectiva del temps, podríem comentar que, aquelles persones que, sense cap mena de protecció ni mirament, estan repassant la feina dels operaris, estava en el lloc i en el moment equivocat. No perquè sembli una zona de perill, però sí que, molt probablement, en els nostres dies, s’hauria protegit més acuradament la zona.

Com que no estem aquí per renyar a ningú, passarem una cortina, com si no hagués passat res de res. L’enllosat, com es pot contrastar a la instantània actual, va quedar bé, sense cap mena d’incidència ni problema, i ara, els habitants i els visitants, el poden gaudir.

Aquest carrer tan conegut i transitat, continua amb aquest panorama, ja allunyat de moments de ciment, formigoneres, contenidors i tanques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top