Publicitat
Ahir i Avui

Una mostra més de les grans transformacions

Hi ha ubicacions de la ciutat que, amb el pas dels anys, es pot considerar que han canviat, com s’acostuma a dir popularment, com un mitjó. Aquest enclavament de l’edició d’avui és un dels famosos, dels que tenen la seva història i dels que tenen més noms que un monarca. Resulta força fascinant contrastar com ha variat aquesta zona i establir les enormes diferències que hi ha entre les dues imatges.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

A la fotografia més antiga, que correspon a l’any 1992, de gran record pels Jocs Olímpics, trobem una rotonda en obres, amb cases al fons de la imatge que ja no existeixen i arbres que tampoc es poden veure en l’actualitat. Aquesta plaça, que també es reconeix com a tal tot i ser una rotonda, altrament, és un punt d’unió de diverses vies importants de la ciutat. Avingudes que destinen a vehicles i vianants cap a diversos punts de la ciutat.

És la plaça de l’Aigua, també coneguda, així a peu pla, com la del tauró o amb altres noms que ens estalviarem de reproduir, no fos cas. Com apuntàvem, porta a altres artèries d’alt rang de la població, cosa que la converteix en un lloc rellevant. Si vas cap a Matadepera, per posar un exemple, és gairebé de pas obligat. Les diferències entre una i altra instantània reflecteixen, una vegada més, la transformació exhaustiva de la ciutat des d’aquells temps.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top