Publicitat
Ahir i Avui

Edificis renovats que fan olor de nous

Actualment, aquest edifici municipal acull al CTT Els Amics, una entitat dedicada al tennis taula. Fa uns anys, era la seu de la delegació local de la Federació Catalana de Futbol. Sembla, doncs, una construcció amb molt d’esport a les seves parets. A la fotografia del mes de novembre de l’any 1991, s’estava aixecant un immoble que, amb la visió actual, es pot considerar com a força atractiu.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Tot sembla nou i clavem els ulls a la instantània d’ara. Res a veure als detalls que s’endevinaven lleugerament a l’inici de la dècada dels noranta. És lògic i cert a la vegada, que el mur nota el pas dels temps, però, en general, cal dir que l’edifici està ben posat. En cas contrari, seria una llàstima, perquè Els Amics no fa gaire que ja poden fer servir aquestes instal·lacions. És normal, doncs, que tot faci encara olor de nou.

I és que els edificis, com els cotxes, quan són nous fan una olor diferent. Olor de nou. No és el mateix entrar a un vehicle acabat d’estrenar que entrar-hi després dels anys i de moltes cigarretes fumades a dins. Amb les construccions, passa exactament el mateix.

L’olor de pintura acostuma a ser el que determina una mica la novetat. Tot nou sempre fa més goig. La llàstima és que els anys suposen la decrepitud de moltes coses. Cal cuidar-les amb fermesa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top