Publicitat
Ahir i Avui

Detalls que, sense remei, ens situen a unes edats

La carretera de Montcada és tan llarga que es podrien fer fotos molt semblants a tots els carrers que li fan cantonada. La fotografia ens mostra quan acaba el carrer del Col·legi i va a morir a aquest tros de la carretera.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

És un carrer per on passen molts vehicles i molta part del motiu és la presència de l’Escola Pia al mig. Per això, moltes familiars que porten a la canalla a l’escola, es veuen obligats, sense remei, a circular-hi.

La imatge del passat, que correspon a l’any 1994, mostra alguns detalls que ens transporten, sense remei, a aquells anys. El Renault 4, l’inefable i famós quatre llaunes, circula com si agafés la carretera per dirigir-se cap als afores, en direcció a l’Hospital. El guàrdia urbà, o policia municipal, llueix un uniforme ja una mica carrincló.

Són detalls que podrien considerar-se com a minúsculs a ulls de segons qui, però que són determinants per situar al lector. Si ha reconegut el cotxe i ha comprovat que l’uniforme policial té números per ser una peça de museu, significa que el lector ja té una edat veterana.

Si, en canvi, el lector no sap ni què era un quatre llaunes i l’uniforme ni fred ni calor, significa que és jove i que les seves coses es debaten entre YouTube, TikTok o Instagram. No perquè els veterans no s’ho mirin. Però és així.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top