Publicitat
Ahir i Avui

Escenaris que semblen no tenir cap relació

De discoteques que ja han desaparegut n’hem parlat amb anterioritat. El nombre de locals que hi havia fa un temps i que ara són més aviat un bri o un fil a la memòria de molts ciutadans que van gaudir d’aquelles èpoques. Eren uns anys on la nit terrassenca tenia força consistència i la varietat d’opcions per anar a passar l’estona era més que àmplia. Van ser unes dècades d’oci i, també, de quantitats notables de disbauxa en unes generacions que havien tastat de passada les restes de moments foscos i que vivien unes experiències irrepetibles.

Fotos : Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Després d’aquesta mena de discurs llastimós, ideal per a promoure la malenconia, toca centrar-se en les fues imatges. Veiem de manera evident allò que un dia va ser la discoteca Fòrum, un espai molt concorregut que, com molts d’altres, va passar a la història amb el seu tancament. Molt possiblement, com ha passat de sempre aquí, canviant de nom abans de la desaparició.

La foto actual, ja no mostra res de què ensenyava la més antiga, de l’any 1994. Tot és molt diferent i en gran part, sembla que cada escenari, el més antic i el del present, no siguin el mateix. És un aspecte que succeeix sovint en aquesta confrontació de fotografies, que en moltes oportunitats, una no sembla guardar cap relació amb l’altra. És així.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top