Publicitat
Ahir i Avui

Torna la corba del nom innombrable

Aquesta famosa corba de l’avinguda de l’Abat Marcet, ja l’hem contemplat, però des d’una perspectiva un pèl diferent. Popularment coneguda amb una expressió que està contemplada com el tòtem de tots els insults, és una corba també de mala fama perquè era propícia als accidents, dada que, desconeixem, si encara es manté.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Si ens parem a detallar la imatge més vella de les dues, la que es va fer l’any 1989 (ja ha plogut des de llavors), podrem deduir que, quan fora, es van fer certes reformes a aquest tros d’avinguda. Molta part de la vegetació que veiem, continua a la vista. En si, la corba sembla més perillosa en la instantània del passat, però amb això de les imatges i la vista, que a vegades enganya, diuen, no podem fer molt de cas. Les perspectives, sovint, porten directament a la confusió.

Ara, així, d’entrada, no recordo si això dels accidents a aquesta corba era rutinari o passava de tant en tant. La fama, és inevitable, costa de netejar i, si tens mala fama, especialment, ja t’hi pots esforçar, que costarà de treure-te-la de sobre.
Si tens bona fama, principalment, reps parts d’admiració, però també moltes d’enveja. Per tant, tinguis bona o mala fama, mala peça al teler. És el cas d’aquesta corba, que té un nom molt popular que obviarem.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top