Publicitat
Ahir i Avui

Metamorfosi total en un “Ahir i Avui” de manual

Feia uns dies que les comparacions entre les dues fotografies a aquesta secció eren una mica intranscendents, pel fet que, amb els anys, les ubicacions exposades i analitzades, no han experimentat gaires canvis. No és el cas de les imatges d’aquesta edició, que semblen ben bé de diferents llocs de la ciutat.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Però no, estem a la mateixa zona i, encara que la foto del passat, la de l’any 1990, ens mostri un escenari que sembla no tenir a veure amb la foto d’aquest any, són el mateix. Ens trobem en un dels grans canvis que s’han produït i que provoquen contrastos més que palpables entre les persones que estiguin veient les dues instantànies així, ben posades, una sobra de l’altra, per evitar confusions o malentesos.

D’una carretera sense gaires al·licients i ben senzilla i plana, es va passar a un conglomerat de diverses vies per anar cap a racons ben diversos, amb ponts per on passen i circulen vehicles de totes les categories. És un dels grans canvis, reiterem, i és inevitable fer comparacions, com aquell qui diu, amb la boca oberta, sorpresos del panorama que es veia llavors, a la dècada dels noranta, i allò que es pot observar en l’actualitat.

És un “ahir i avui” de manual, en el qual es despulla una part de la ciutat per comprovar com era fa una sèrie d’anys enrere.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top