Publicitat
Ahir i Avui

Vies del tren envoltades per força vegetació

Tornem al parc de Vallparadís segon dia consecutiu. Ens agrada fer sèries, com alguns ja han pogut notar, si bé no sempre és una opció possible. Si ahir ens centràvem en una escala, en aquest cas toca contemplar les vies del tren o ferrocarril, fet a escala, i que gestiona el Club Ferroviari de Terrassa.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Si una cosa diferencia una fotografia de l’altra és que, a la imatge de 1985, hi trobem menys vegetació que no pas a la foto actual.

Podria ser, repetim, podria ser, que la vegetació que mancava aquell any, s’acabava de plantar i, ara , la podem veure tot cofois i pensant, “oh, que bé, molt bonic”. Els trens, no es pot negar, són un objecte de fascinació per als més petits. Els hi agrada anar a saludar-lo quan passa.

Amb la lluna també hi ha un fenomen molt similar. Són elements que, pels motius que no venen al cas, tenen molta acceptació entre els nens.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top