Publicitat
Ahir i Avui

Aposta clara per més espai per als vehicles

La benzinera que toca avui, com es pot evidenciar amb una comparativa que no val que sigui molt exhaustiva, ha sabut configurar una dimensió diferent, amb una reducció d’espai per aportar funcionalitat. Sempre és d’agrair, que les empreses pensin en els clients.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

La imatge de l’actualitat, d’aquest estrenat any, contrasta amb la més antiga, que és de 1990, any de naixement de l’actriu Emma Watson, en el sentit que hi ha més espai i tot queda molt més recollit. El cotxe que hi aterra, ho fa amb més amplitud.

És l’amplitud la virtut necessària en una benzinera? Ho dubtem, però és una bona notícia tenir amplitud i espai. L’espai és necessari en gairebé tots els ordres de la vida. I a una benzinera, per comoditat dels vehicles o, més ben dit, dels conductors, que tot estigui ordenat i arreglat, és per rebre elogis.

Passat aquest moment de paraules amables i d’alabances, no és moment de convertir aquesta secció en un horitzó amb paraules de més virulència. És més que evident que aquestes empreses o comerços han canviat i molt amb el pas dels anys. Primer perquè l’oferta de combustible va créixer i es va diversificar i, després, perquè han passat a oferir molts més productes que abans, convertits en botigues. Sempre és interessant entrar en un d’aquests locals i veure que hi venen de tot.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top