Publicitat
Contingut patrocinat

El comerç del centre engega el setembre amb força

L’associació de comerciants TerrassaCentre impulsa una nova edició de les activitats Botigues al carrer i Fora Stocks amb grans descomptes i promocions

Una edició anterior de Botigues al carrer

La tornada de les vacances d’estiu anirà acompanyada de l’impuls del comerç local i de proximitat al centre de Terrassa. El proper divendres 3 de setembre, l’associació de comerciants TerrassaCentre organitza una nova edició de les Botigues al carrer, l’activitat on el comerç de la ciutat surt al carrer. En un ambient alegre, i sempre seguint totes les mesures sanitàries i de seguretat, Terrassa acollirà de nou aquesta iniciativa. Els comerciants que hi participen oferiran els seus productes de temporada i les millors ofertes, rebaixes i promocions exclusives, perquè tots els terrassencs i terrassenques gaudeixin de les compres a l’exterior i del bon temps.

En paral·lel, TerrassaCentre organitzarà també el dissabte 4 de setembre una nova edició del Fora Stocks, una activitat ja molt coneguda per tots els terrassencs i terrassenques. Com en les ocasions anteriors, els establiments associats que participen en la campanya oferiran els seus productes amb grans descomptes, ofertes i promocions úniques només durant aquesta jornada. A causa de la situació sanitària, l’activitat es desenvoluparà seguint en tot moment les mesures de seguretat.

Parades a la plaça Salvador Espriu durant una edició anterior del Fora Stocks

D’aquesta manera, tota la ciutat podrà gaudir de les compres a l’aire lliure i del bon temps en un ambient festiu i de diversió per comprar a preus molt rebaixats tots els articles de temporades anteriors que considerin interessants i amb bona qualitat.

Ambdues activitats s’emmarquen dins l’objectiu de TerrassaCentre d’impulsar i potenciar el comerç local, de confiança i de proximitat, incentivant així les compres en els establiments i comerços que fan bategar l’economia i la vida de barri i de ciutat.

Fer ciutat, oferir activitats als terrassencs i terrassenques i millorar la qualitat de vida dels ciutadans tot unint les compres i l’oci és un dels màxims objectius de l’associació, que sempre busca potenciar un comerç de proximitat basat en la qualitat, singularitat i diversitat dels seus productes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top