Publicitat
Contingut patrocinat

Residència Sant Miquel: un equip multidisciplinar al servei del la gent gran

A la Residència Sant Miquel compten amb 33 anys d’experiència tenint cura dels més grans i fent-los sentir com a casa. El seu ampli ventall de serveis té com a objectiu oferir-los benestar i qualitat de vida, tenint sempre molt present la importància de la personalització del servei, que s’estén al treball que realitza el seu equip de salut multidisciplinar per als seus residents: el metge, les infermeres, la psicòloga, la fisioterapeuta, l’educadora social, la treballadora social i la terapeuta ocupacional treballen per millorar constantment les condicions de salut dels seus residents, els quals també compten amb serveis de podologia i perruqueria, doncs saben que la cura d’un mateix també és prioritària per a ells.

La residència, que té cuina pròpia i servei de transport, també té integrat el servei de Centre de Dia.

L’entorn del qual gaudeix és excel·lent per al descans i la relaxació, ja que està envoltada de natura. El centre va ser renovat el 2015 per adaptar les instal·lacions a les noves necessitats dels usuaris i compta amb habitacions individuals i dobles, totes exteriors, amb bany complet i, entre d’altres, amb una sala d’estar, una sala per a la pràctica d’exercicis físics i gimnàs i una sala Snoezelen per a les persones amb diverses dificultats, com les d’expressió, a les quals proporcionen estímuls cognitius i sensitius per a la seva millora.

Ofereixen diverses activitats, com ara tallers cognitius, musicals, de psicomotricitat, treballs manuals, celebració de tradicions i aniversaris, sortides i excursions programades, totes elles amb la finalitat d’oferir solucions terapèutiques, rehabilitadores i lúdiques per a tots els usuaris i afavorir el contacte amb la comunitat i les relacions intergeneracionals.

Es dediquem als seus avis i àvies amb afecte, comprensió i compromís, perquè la seva estada amb ells sigui com sentir-se a casa.

C/Eucal·liptus, 19 – 08232, Sant Miquel de Guanteres (Viladecavalls)
Tels. 93 789 24 61 – 93 727 27 07
info@residenciasantmiquel.com
www.residenciasantmiquel.com

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top