Publicitat
Contingut patrocinat

El centre de Terrassa ja té un nou aire

Amb la transformació del centre de la ciutat a una nova illa de vianants

tots hi sortim guanyant!

En els últims mesos el centre de Terrassa s’ha convertit en una zona de baixes emissions, restringint el pas de vehicles i donant més espai als vianants. Una transformació que serà favorable però que ara comporta un canvi en els hàbits de mobilitat.

I és per això que TerrassaCentre vol recordar que accedir amb vehicle privat a la zona comercial del centre històric de la ciutat és possible i que amb aquesta transformació podem gaudir d’un ambient més saludable i sostenible gaudint del comerç de proximitat.

Vídeos per explicar com arribar als pàrquings del centre

La transformació del centre i els canvis que suposa en la mobilitat fan que, durant els primers mesos, siguin moltes les persones que encara han d’habituar-se a la nova situació. Per tal d’ajudar-los i facilitar-los l’arribada al centre de la forma més ràpida i còmode possible, TerrassaCentre ha elaborat una sèrie de vídeos explicatius que incorporen els mapes de com arribar als pàrquings principals del centre de la ciutat.

Tothom pot consultar aquests vídeos a través de les xarxes socials de TerrassaCentre i en aquest enllaç.

A més, i com l’associació de comerciants vol posar-ho fàcil als qui deixin el seu cotxe als pàrquings del centre i potenciar el comerç local i de proximitat, a partir del mes d’octubre els comerços associats tindran tiquets d’aparcament a disposició dels seus clients.

Per a més informació:

TerrassaCentre | C. Gavatxons, 9, 1r pis | Tel. 93 780 89 92 | info@terrassacentre.com

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

El centre de Terrassa ja té un nou aire
To Top