Publicitat
Contingut patrocinat

Positivo Man inaugura el seu nou outlet divendres 8 d’octubre

La inauguració comptarà amb un disc-jockey i es convidarà a una copa de cava

Positivo, que ja fa cinc anys que va crear aquest concepte, fa una clara aposta per a un nou local per als homes, al carrer del Pare Llaurador. Es tracta de Positivo Man Outlet, una botiga amb productes de qualitat a preus assequibles, que oferirà tot un ventall de peces de roba, calçat o complements, de marques com Jack&Jones, Levi’s o Super Dry. La idea és anar introduint una marca pròpia, encara que el projecte es troba en una fase inicial. El dia 8 d’octubre es farà la inauguració oficial i, a més d’ofertes molt interessants per als clients, actuarà un disc-jockey i convidaran a una copa de cava.

Els germans Ismael i Sergio Rodríguez, són els artífexs d’aquesta firma, que compta amb nou punts de venda a Catalunya, com Martorell, Valls, Mollerussa, Sabadell, Tàrrega, Manresa o Esparreguera. A Terrassa, a més d’aquest outlet, també tenen una botiga per a la dona: Ella. Una està situada al carrer Santa Maria Mazzarello número 80 i una altra al carrer de la Font Vella número 37. A més, compten amb un establiment per als més joves, Positivo Boy & Girl, al carrer de Vinyals.

A l’abast de la clientela, aquest establiment ofereix dessuadores, pantalons, camises, roba interior, sabates, cinturons i molt més. En definitiva, el client pot sortir vestit de dalt a baix si opta per entrar a comprar a Positivo Man Outlet. “El producte que et pots trobar pot ser de nova col·lecció, però aquí, com és un outlet, el trobarem més econòmica, amb descompte, encara que sigui producte nou”, expliquen.

El target dels seus clients el situen al voltant dels 20-40 anys, però recorden que “avui en dia un home de 60 anys pot vestir amb aquestes peces de roba més actuals. “Nosaltres sempre diem que vestim a l’home actual i no volem encasellar a la nostra clientela  a una edat concreta”. La roba que tenen és “més casual, una mica esport, però no és de tendència”. També disposen de roba de vestir i aquest és un concepte pel qual aposten. “Aquí et pots vestir per sortir de nit a fer una copa o pel dia a dia”, comenten.

Positivo man outlet

“Estem en fase de creixement i la idea és créixer més”, expliquen, i afegeixen que “la marca Positivo Man està feta per proveïdors d’aquí i vam començar amb camises, després pantalons i ara estem fent dessuadores i samarretes”, si bé, l’objectiu no és que les botigues se subministrin només amb roba de la seva marca. “Volem que Positivo Man com a marca, convisqui amb les altres marques i que sigui una marca complementària”, apunten.

Reiteren que, a Positivo Man Outlet, que abans era Ell, tenen el mateix producte que a les altres botigues i no ha baixat la qualitat. Resalten Jack&Jones, una de les seves marques més presents a la botiga, “ té un ventall d’estils molt variats”, apunten. Les marques són les que fixen cada temporada “els estils” de cada any i asseguren que “tot i que portem aquí des de l’any 1992, aquest punt de venda és completament nou i neix amb un concepte diferent i aquí trobaran peces a un preu més econòmic”.

Positivo Man Outlet està situat al carrer del Pare Llaurador, 275  i el seu número de telèfon és el 93 780 61 70.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Positivo Man inaugura el seu nou outlet divendres 8 d’octubre
To Top