Publicitat
Contingut patrocinat

Un cap de setmana d’humor i música a la Factoria Cultural de Terrassa

Gerard Borrell

El provocador i descarat mag Gerard Borrell encapçala un cap de setmana ple d’activitat a la Factoria Cultural de Terrassa. Gerard Borrell actuarà el divendres 15 d’octubre i és un dels plats forts del 1r Festival de Màgia de Terrassa.

Pep Plaza

L’actor i humorista Pep Plaza, conegut per les seves imitacions a Polònia (TV3), farà un monòleg acompanyat de piano i guitarra en directe on encadenarà infinits personatges, això serà el dissabte 16 d’octubre a les 20hAra més! és un espectacle fet d’un munt d’històries encadenades i desencadenades dalt de l’escenari just quan l’actor celebra 25 anys d’escenari.

Tribut Mecano

El cap de setmana acabarà el diumenge 17 d’octubre a la tarda amb un tribut a Mecano, els fans de la banda liderada per Nacho Cano podran reviure les cançons que formen part de la banda sonora de les seves vides. Un show que combina la música en directe, la dansa i la interpretació dels personatges que donen vida a les cançons.

Com no podia ser d’una altra manera, aquest serà un cap de setmana de riures i diversió de la mà de la Factoria Cultural de Terrassa, situada a la Rambla d’Ègara, número 340. Si vols més informació o comprar ja la teva entrada, ports fer-ho aquí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Un cap de setmana d’humor i música a la Factoria Cultural de Terrassa
To Top