Publicitat
Contingut patrocinat

Grup Policlínic posa en marxa una unitat integral de cirurgia de l’obesitat

El reconegut cirurgià bariàtric Javier Osorio s’incorpora a l’equip del centre

Policlínic Torreblanca, a Sant Cugat del Vallès, incorpora un nou especialista de reconeguda trajectòria en cirurgies de l’aparell digestiu, com és el cirurgià bariàtric Dr. Javier Osorio Aguilar. La nova unitat ofereix solucions a l’obesitat i el sobrepès amb diferents cirurgies i tractaments, com ara:

No totes les cirurgies o programes d’aprimament serveixen igual per a tots els pacients, i només en una visita personalitzada per un equip d’experts podràs obtenir el programa més eficaç per a tu. Per Això la nova unitat compta amb un equip multidisciplinar per oferir el servei més personalitzat, amb especialistes en:

  • Endocrinologia
  • Nutrició
  • Psicologia
  • Cirurgia bariàtrica

Quan l’obesitat s’ha establert i no han funcionat les dietes ni els tractament mèdics i farmacològics, cal controlar-la amb la cirurgia. Hi ha diferents cirurgies que es poden fer i també diferents tècniques quirúrgiques a l’abast del cirurgià bariàtric, algunes d’elles poc invasives com ara la cirurgia laparoscòpia.

Ara disposes d’una visita informativa gratuïta, amb el Dr. Javier Osorio, i el seu equip d’experts de la nova unitat integral contra l’obesitat i el sobrepès que pots reservar clicant aquí.

Policlínic Torreblanca pertany a la xarxa de centres mèdics de Grup Policlinic

Telèfon: 93 589 38 00

E-mail: p.torreblanca@grup-policlinic.com

Av. Torreblanca, 2-8. Sant Cugat del Vallès

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top