Publicitat
Contingut patrocinat

Parc del Nord: més de 25 anys d’experiència com a odontòlegs

Fundat l’any 1995, el centre disposa de les tecnologies més avançades

Parc del Nord ha estat sempre una clínica dirigida per odontòlegs. Amb més de 25 anys de funcionament, va començar sent una clínica petita de barri que ha anat creixent fins a arribar on és ara.

Avui en dia ofereixen totes les especialitats, gràcies als 25 professionals que treballen al centre entre doctors i personal de suport. Disposen de l’última tecnologia en el sector dental, incloent-hi TAC 3D, escàner intraoral i sistemes CAD/CAM.

El més destacable tecnològicament és el sistema CAD/CAM, que a partir d’una impressió digital permet dissenyar i confeccionar al moment pròtesis dentals com corones o incrustacions de màxima qualitat i estètica, permetent fer el tractament complet en una sola sessió.

D’entre les seves especialitats, destaca el seu equip d’estètica, que fa facetes dentals i rehabilitacions estètiques de la màxima qualitat amb només dues sessions, i el de cirurgia, que s’ha especialitzat en la càrrega immediata (extracció de la dent, col·locació de l’implant i de la pròtesi nova el mateix dia).

Centre Parc del Nord
C/ Sant Leopold 31
08221 – Terrassa
Telèfon 937337300
Whatsapp 615911189

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top