Publicitat
Contingut patrocinat

Terrassa Centre apropa el centre de la ciutat als egarencs i egarenques

L’associació de comerciants ha realitzat la campanya “El centre té un nou aire”  un cop posada en marxa la nova àrea de vianants

 La ciutat de Terrassa ja s’ha convertit en una zona de baixes emissions. Al centre s’ha restringit el pas de vehicles i es prioritzen els vianants, donant-los més espai per passejar i comprar. Aquesta transformació serà favorable: podrem gaudir d’un ambient més saludable i sostenible gaudint del comerç de proximitat, però també comporta un canvi en els hàbits de mobilitat.

És per aquesta raó que Terrassa Centre ha realitzat la campanya “El centre té un nou aire”. Amb ella, recorda als habitants de la ciutat que accedir amb vehicle privat a la zona comercial del centre és possible. Aquesta campanya consta d’una sèrie de vídeos explicatius que incorporen els mapes de com arribar als pàrquings principals del centre en forma de guia, per facilitar així que tots els ciutadans i ciutadanes s’habituïn a la nova situació de la manera més ràpida i còmoda possible. Tothom pot consultar aquests vídeos a través de les xarxes socials de Terrassa Centre i en aquest enllaç: https://terrassacentre.com/comaparco

A més, l’associació de comerciants vol potenciar el comerç local i de proximitat i posar-ho fàcil als qui vagin amb cotxe i l’aparquin en algun dels pàrquings principals del centre. Per això, Terrassa Centre està distribuint tiquets d’aparcament gratuïts per valor d’1 € a tots els seus comerços associats perquè puguin entregar-los als seus clients, un cop realitzades les compres.

Dues accions que apropen el centre als egarencs i egarenques i que busquen millorar l’experiència de passejar i gaudir de l’ambient dels carrers del centre i de comprar local.

 

Per a més informació:

Terrassa Centre | Gavatxons, 9, 1r pis | Tel. 93 780 89 92 | info@terrassacentre.com

Terrassa Centre apropa el centre de la ciutat als egarencs i egarenques
To Top