Publicitat
Contingut patrocinat

Phone House, serveis integrals de telefonia al centre de Terrassa

Durant tot el mes, els que visitin la botiga obtindran de manera gratuïta uns auriculars sense fils

El que ara és Phone House neix l’any 1989, de la mà de Charles Dunstone. L’any 1996 va començar a expandir-se per Europa i ara, una de les seves franquícies, aterra a Terrassa. A Espanya, compta en l’actualitat amb 400 centres de comunicació, gestionats per més de 2.500 professionals. A Catalunya, treballa amb una franquícia molt consistent i consolidada, NACE TELEFONIA SL, que va arribar a Phone House l’any 2017, amb una petita tenda a Berga. A poc a poc, es van anar incorporant altres, Abrera, Manresa i  el  de Terrassa al carrer  Font Vella, número 15. Aquest establiment, de nova creació, compta amb un equip de professionals molt preparats per a l'estudi de serveis de la llar i que analitzen cada companyia per poder aplicar al màxim l'estalvi i la satisfacció en les llars de la ciutat de Terrassa.

NACE TELEFONIA va ser fundada l’any 2017 per dues sòcies amb més de 10 anys d’experiència en el sector. Aquest projecte el van posar en marxa per tal de crear una empresa en la qual el client se senti escoltat i ben atès. L’objectiu era preocupar-se per tots i cadascun dels clients de la botiga. Estem davant d’una empresa que treballa com a multioperador i que compta amb marques com Yoigo, Orange, Alterna, Jazztel, Virgin Telco, Lowi, Masmovil, Llamaya, Pepephone, Luzdostres.

El sistema que utilitzen consisteix en un estudi previ de les factures del client, per, posteriorment, poder-li oferir la possibilitat de modificar les seves condicions, sigui en la seva mateixa companyia o en una altra que encaixi més en les seves necessitats o gustos. Tot això en serveis integrals com poden ser de fibra, telefonia, llum, gas o assegurances. És una botiga física que sempre troba la millor oferta, la ideal per a cada client, que compta amb un assessorament d’un equip de professionals altament qualificats.

El producte principal és la venda de telefonia lliure de les primeres marques, com Apple, Samsung, Oppo, Vivo, Xiaomi o Realme, sigui nous o recondicionats. A més, accessoris per telèfons d’aquestes firmes de forma
personalitzada, Smartbans, Smartwhatch, Alexao Google home. Tot allò que fem servir en el nostre dia a dia per a la nostra llar.

Com a deferència per l’obertura del comerç, durant tot el mes, els que visitin la botiga obtindran de manera gratuïta uns auriculars sense fils. A més, amb la contractació d’un servei de fibra amb les companyies que gestionen, el client tindrà un cupó de regal de 50 euros per a gastar en qualsevol dels productes de la botiga. I també passaran a ser clients de Phone House i podran gaudir de tots els descomptes de les seves promocions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Phone House, serveis integrals de telefonia al centre de Terrassa
To Top