Publicitat
080 Barcelona Fashion
Contingut patrocinat

080 Barcelona Fashion: tot a punt per a l’inici de les emissions dels Fashion Show Films

080 Barcelona Fashion

  • Del 6 al 8 d’abril s’emetran els Fashion Show Films en el marc del 080 Barcelona Fashion, un esdeveniment impulsat per la Generalitat de Catalunya.
  • En aquesta ocasió aplega 22 dissenyadores, dissenyadors i marques, amb noms destacats com Txell Miras, Victor von Schwarz i Yolancris.
  • Les gravacions de la 29a edició del certamen de moda van fer-se al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA)
  • Clearpay, el mètode de pagament ajornat en el sector de la moda, torna a ser el patrocinador principal del 080 Barcelona Fashion.

080 Barcelona Fashion, el certamen de moda que impulsa la Generalitat a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), comença la seva 29ª edició, que tindrà lloc del 5 al 8 d’abril novament en format digital. Els Fashion Show Films dels 22 dissenyadors i marques participants, que s’emetran del 6 al 8 d’abril, es van gravar del 15 al 19 de març al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), obra de l’arquitecte nord-americà Richard Meier.

El 080 Barcelona Fashion es reitera com una plataforma oberta multidisciplinar, amb vocació internacional i compromís cap a la sostenibilitat, on es fan visibles la creativitat, el disseny i la innovació a través de la diversitat dels creadors i marques de moda que hi participen.

Com a tret de sortida a aquestes tres jornades d’emissions dels Fashion Show Films, el dia 5 d’abril se celebrarà la Première de 080 Barcelona Fashion al Convent dels Àngels, amb La Roca Village com a patrocinador principal, seguint amb seu el compromís de recolzar el talent emergent i contemporani en disciplines com la moda, l’art i el disseny.  Una trobada entre dissenyadores i dissenyadors, models i perfils influents del sector de la moda que veuran en primícia un teaser dels continguts d’aquesta edició.

Del 6 al 8 d’abril, el públic podrà seguir l’emissió de tots els continguts a través del 080 TV, des de la mateixa web 080barcelonfashion.cat. Un front row virtual des d’on es podrà gaudir en primícia de les col·leccions de les dissenyadores, dissenyadors i marques, així com els 080 Fashion Thoughts, espai on els dissenyadors i marques d’aquesta edició dialoguen entre ells sobre temes i aspectes tant diversos del sector de la moda com la creativitat, el disseny, la sostenibilitat, la tecnologia, el metavers, entre altres. La programació també incorporarà la secció Behind the Scenes, on el públic podrà accedir a continguts inèdits de moda i bellesa, com ara el càsting, el backstage i el making of d’aquesta edició.

En els tres dies de l’esdeveniment es podran veure 22 presentacions de dissenyadores, dissenyadors o marques com: Txell Miras, Victor von Schwarz i Yolancris. Totes elles vestiran models que estan despuntant a nivell internacional, en un casting que destaca per la seva diversitat.

Firmes i dissenyadors seleccionats reflecteixen la riquesa del panorama creatiu actual i els múltiples models de negoci existents al sector del tèxtil i la moda, que inclou joves promeses i firmes catalanes de moda d’un segle d’història.

080 Barcelona Fashion

Programa Fashion Show Films

Dimecres, 6 d’abril de 2022

18.45 h Avellaneda

19.00 h KM by Lange

19.15 h Reveligion

19.30 h Escorpion

19.45 h Menchen Tomas

20.00 h Custo Barcelona

20.15 h The (real) García

20.30 h The Label Edition

Dijous, 7 d’abril de 2022

19.00 h Txell Miras

19.15 h Eñaut

19.30 h Yolancris

19.45 h Victor von Schwarz

20.00 h Lebor Gabala

20.15 h Tíscar Espadas

20.30 h Lola Casademunt by Maite

Divendres, 8 d’abril de 2022

19.00 h Paloma Wool

19.15 h Eiko Ai

19.30 h The Artelier

19.45 h Avec Studio

20.00 h Is Coming

20.15 h Antonio Marcial

20.30 h Simorra

En aquesta edició, com en les passades, i en col·laboració amb el Clúster de la Moda, també s’ha impulsat l’espai 080 Barcelona Connect, un lloc de trobada digital dedicada a compradors professionals per obrir noves oportunitats de negoci internacional per a les marques del sector català de la moda. L’esdeveniment, novament digital, va tenir lloc el 31 de març i va comptar amb la participació d’una vintena de marques catalanes de moda i desenes d’agents, distribuïdors, representants de plataformes d’e-commerce i perfils professionals amb alta capacitat de compra internacional.

080 Barcelona Fashion

Patrocinadors i firmes col·laboradores

Aquesta edició del 080 Barcelona Fashion compta amb la col·laboració de les següents marques patrocinadores i col·laboradores que donen suport al projecte:

Patrocinador principal: Clearpay (el mètode de pagament ajornat en el sector de la moda).

També són firmes patrocinadores: Kevin Murphy, La Roca Village. I participen com a col·laboradors: M·A·C Cosmetics, Garmin, Thuya Formació Professional, Thuya Professional Line, Rowenta, Me Barcelona, Font Vella, Ketonico, Cointreau i Westwing.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

080 Barcelona Fashion: tot a punt per a l’inici de les emissions dels Fashion Show Films
To Top