Publicitat
Contingut patrocinat

Edificacions de fusta, construccions d’alta eficiència energètica

Fusta Framing SL Ecopasiva és una empresa familiar amb una àmplia experiència en la construcció de cases i edificacions de fusta. Iniciant-se en la construcció de cases de fusta al Canadà, Ecopasiva ha combinat la seva dilatada experiència amb un capital humà jove i innovador.

Compromesos amb el medi ambient, creuen en una manera de construir més eficient i sostenible. El seu “know-how” els permet oferir habitatges coherents i d’acord amb aquests valors.

Proporcionen un servei integral en la construcció de cases ecològiques, des de la planificació fins al lliurament de claus, comptant amb l’assessorament dels seus especialistes en construcció, energies renovables, arquitectes i aparelladors. Els seus principals serveis inclouen:

  • Cases amb eficiència energètica classe A
  • Passivhaus (certificació i construcció)
  • Bungalows, cabanyes, “glamping” i domus geodèsics, tant per a particulars com per a càmpings
  • Muntatge i fabricació de pèrgoles, sostres, terrasses, “decks”, terrats, etc., així com qualsevol tipus de projecte arquitectònic que pugui incorporar elements i/o estructures en fusta
  • Disseny, fabricació i muntatge de mobles a mida

A més del seu equip, compten amb la col·laboració d’una àmplia xarxa de distribuïdors i fabricants que els brinden la possibilitat d’oferir els millors productes i estar actualitzats amb les noves tendències i materials.

Les seves instal·lacions principals estan en una nau industrial a Castellbisbal que compta amb una gran varietat de màquines per a poder complir amb les exigències de tota mena de treballs, i sempre complint les normes de seguretat.

Entre els seus múltiples treballs realitzats, cal destacar les obres en càmpings de luxe i ressorts situats a la Costa Brava (el Dofí Verd) i la Costa Daurada (Alannia Resorts). D’altra banda, també han treballat en estreta relació amb altres constructores en el sector com ara Ferromave SL i Xedex S. A., que han confiat en ells per a garantir l’execució d’aquests projectes.

FAQS

EN QUÈ CONSISTEIX UNA CASA PASSIVA?

Les cases passives són edificacions que combinen un excepcional aïllament tèrmic amb tècniques arquitectòniques bioclimàtiques, per a un consum energètic gairebé nul en climatització. Les cases passives de Fusta Framing SL Ecopasiva compleixen amb els més rigorosos estàndards energètics per a aconseguir la certificació Passivhaus.

PER QUÈ SÓN CASES ECOLÒGIQUES?

Amb Ecopasiva tindràs una llar ecològicament sostenible pel baix cost energètic que té en el dia a dia i perquè treballen amb fustes certificades d’altíssima qualitat. Tenen cura el medi ambient des de la mateixa construcció, construeixen en sec amb un estalvi substancial en recursos naturals i un baix impacte mediambiental.

EN QUANT TEMPS TINDRÉ LA MEVA CASA?

El temps de construcció d’un habitatge depèn de molts factors, com les seves dimensions o característiques especials, però en general, des que s’aprova el projecte fins al lliurament de claus, poden transcórrer de 4 a 6 mesos, tenint en compte que en una construcció tradicional de les mateixes característiques el període seria de més de 12 mesos.

ES POT HIPOTECAR UNA CASA DE FUSTA?

Per descomptat que sí. En tractar-se d’un bé immoble, un habitatge que està en sòl urbanitzable, consolidat (ancorada al sòl) i a més consta en el Registre de la Propietat, no hi ha cap problema en què sigui de fusta per a poder hipotecar-lo.

PUC DECIDIR COM SERÀ CASA MEVA?

A Ecopasiva fan construccions de fusta al gust de cada client. Construeixen la teva llar, una llar en la qual et sentis a gust amb la teva família, i per a això ha d’estar dissenyada a mida.

Per a més informació, pots trucar al 931 280 312 o a escriure un correu electrònic a consultas@ecopasiva.com. Trobaràs més informació a https://www.ecopasiva.com/

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top