Publicitat
Contingut patrocinat

Més d’un centenar d’activitats per gaudir de l’estiu al Baix Llobregat

TURISME AL BAIX LLOBREGAT

La campanya “Som el teu estiu” torna aquest 2022 oferint més d’un centenar de propostes turístiques per gaudir arreu del Baix Llobregat. Es tracta d’una completa i variada oferta d’activitats per a grans i petits, per a famílies, parelles i amics. Hi haurà oferta per a tothom: pels amants de l’aventura i l’adrenalina, pels apassionats de la natura o de la cultura, per als més gourmets i sibarites, per als curiosos, per a qui necessita relax i tranquil·litat o per a qui vol viure emocions úniques. I per a fer la tria, el web www.somelteuestiu.cat, impulsat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, ho posa ben fàcil, proporcionant la possibilitat d’escollir i de reservar les experiències per a gaudir aquest estiu a un salt de Barcelona.

Són més de 100 plans per a un estiu especial i inoblidable. La comarca ofereix propostes tan diferents com ara rutes de muntanya a peu o en bicicleta; espais naturals on practicar esports d’aventura que faran pujar l’adrenalina; experiències gastronòmiques úniques visitant un celler, fent un esmorzar de pagès o entaulant-se en un dels restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta, per tastar els plats que els xefs elaboren amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat; gaudir de les platges amb unes postes de sol espectaculars als xiringuitos i beach clubs, o practicant activitats aquàtiques per a tots els gustos i totes les edats, com el kayac, el pàdel-surf o el windsurf, entre moltes d’altres.

Per a les famílies més curioses i aventureres, el Baix Llobregat ofereix també rutes a través de coves i mines, com les de Montserrat a Collbató i les de Gavà, situades dins del Parc Arqueològic; recorreguts per termes romanes, o per l’obra més autèntica d’Antoni Gaudí a la Colònia Güell; descobrir el passat pirata de Castelldefels al seu castell i al centre d’interpretació Piratia; passar el dia a Catalunya en Miniatura; o descobrir els edificis emblemàtics de Jujol com la Torre de la Creu o la masia Can Negre en realitat augmentada a Sant Joan Despí.

I per a qui busca relax, el Baix Llobregat atresora allotjaments per a gaudir tranquil·lament d’una escapada tant al costat de la platja per sentir la brisa del mar, o en plena natura. Allotjaments amb piscina, servei de restaurant o amb zona amb spa per relaxar-se després d’un dia d’activitats.

Informació, entrades, descomptes i premis

La campanya turística “Som el teu estiu”, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, dona a conèixer i promociona un any més els principals atractius de la comarca per a gaudir durant l’estiu, amb l’objectiu d’incrementar la notorietat i posicionament del territori, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat.

I amb aquest objectiu, aquest 2022 també es posa en marxa un sorteig d’una escapada amb allotjament més esmorzar a l’Hotel Bel Air de Castelldefels; una visita a les Coves de Montserrat de Collbató; un dinar al restaurant Les Vinyes de Martorell; un Brunch al Celler de Ca n’Estella a Sant Esteve Sesrovires; i un passeig en barca o caiac al Canal Olímpic de Castelldefels. Només cal entrar al web www.somelteuestiu.cat i participar en el sorteig.

TURISME BAIX LLOBREGAT | turisme@elbaixllobregat.cat | Tel. 93 685 24 00 Ext. 552 | www.elsupermes.cat

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top