Publicitat
Cultura i Espectacles

Incertesa dels Minyons sobre el 2 de 9 i el pilar de 8 a les Santes

Les dues colles castelleres de la ciutat fan aquest cap de setmana les últimes actuacions del primer tram de la temporada. Minyons de Terrassa en fan dues. Avui a les sis de la tarda, aixequen a Sant Cugat del Vallès (a la plaça Octavià, amb Castellers de Sant Cugat i la Colla Jove Xiquets de Tarragona) i demà a la diada de les Santes de Mataró (plaça de Santa Anna, a les dotze del migdia, amb Capgrossos de Mataró i Castellers de Vilafranca).

"Aquesta vegada, és delicat dir alguna cosa sobre els castells que podem plantejar tant en una actuació com a l’altre. S’ha de veure com respon la gent a l’assaig de gamma extra d’aquesta nit, i el nombre de camises que podem portar a cada lloc", ens deia ahir al vespre Noel Pérez, cap de premsa de la colla.

A Sant Cugat, els malva volen fer "sí o sí" un altre tres de nou amb folre, i segurament completaran l’actuació amb castells de vuit de nivell mitjà, el dos de vuit o el cinc de vuit. I a Mataró els agradaria repetir el dos de nou amb folre i manilles i el pilar de vuit amb folre i manilles. Serien els tercers d’aquest any i ferien una magnífica actuació de comiat abans de les vacances.

Pérez, però, no ho veu clar. Amb les Santes de Mataró "cada any ens passa una mica el mateix. És una actuació important, però arriba després de la de Festa Major, que sembla que marqui un cim, i que fa que gent de la colla es posi mentalment ja de vacances, i a més aquest any hem fet la diada del 40è aniversari. I també hi ha membres que a hores d’ara ja estan físicament de vacances i no podran venir".

Els blauturquesa, de set
Castellers de Terrassa, per la seva banda, també faran demà la darrera actuació abans del parèntesi de les vacances. Serà a Sant Vicenç dels Horts, a les sis de la tarda. Comparteixen plaça amb tres altres colles, l’amfitriona, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, els Xicots de Vilafranca i els Minyons de l’Arboç.

Els blauturquesa plantegen "una actuació de castells de set pisos que ens servirà per acabar un bon primer tram de temporada, en el que hem assolit els objectius tècnics proposats", afirma el cap de colla, Josep Francesc Cortès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top