Publicitat
Cultura i Espectacles

El Festival de Circ aixeca la carpa a la plaça de l’Assemblea de La Maurina

El final de les vacances d’estiu, especialment, les escolars coincideix amb el Festival de Circ que té com epicentre la plaça de l’Assemblea de La Maurina i que se celebra des d’avui fins al dijous. La 11ª edició s’inaugura aquest dimarts amb una gran gala d’artistes emergents, a les 6 de la tarda, amb les actuacions de Zaca Zirkus, Carlos Francos, Lorena Madurga, Cia. Sputnik, Alba Morales i Bet Badiella. La presentació anirà a càrrec d’Angelita Jolín.

Però abans i després hi hauran més sorpreses pels amants del circ. De fet, el festival aixeca la carpa al matí, a les 11 h, amb tallers al carrer d’Infant Martí i tot seguit, a les 13 hores, hi haurà l’actuació de Circ Xic a l’escenari tancat, el Domo, que aquest any s’estrena per acollir espectacles de pagament, encara que el preu serà mòdic, entre 3 i 5 euros. Circ Xic són una parella de pallassos que, a més de fer riure, canten, ballen i fan números aeris. Aquesta oferta matinal, que és nova, es mantindrà el dimecres i el dijous en el mateix format.

A la tarda, i després de la gala emergent, hi haurà les actuacions de Collectif Kaboum, a la plaça, i la de Domichovsky & Agranov a la carpa. Els primers són 5 artistes francesos amb un humor fresc i divertit i els segons, de Rússia, practiquen l’humor però també l’art de llançar ganivets. La primera de les tres jornades acabarà amb el DJ Geraldine, tot un clàssic a la ciutat de Terrassa.

El programa pel dimecres a la tarda està configurat pels espectacles que presentaran les companyies Balusca, Cirque Entre nous i Domichovsky & Agranov. Resident al Tub d’Assaig de Terrassa, Balusca oferirà “Rar”, una obra de caràcter apocalíptic sobre un terreny impossible de respirar i que serà interpretada per Marc Muñoz i Núria Puig. El Cirque Entre nous, amb ADN de França, està format per 5 acròbates que tenen un gran domini del pal xinès. I pel que fa al duo rus, aquest

farà una segona sessió del seu arriscat i espectacular llançament de ganivets a la carpa. El punt final per aquest dia serà un espectacle de malabars de foc al carrer d’Infant Martí. La tercera i última tarda del Festival del Circ, la del dijous, acollirà “L’hora del conte” i la companyia Filigranes amb l’espectacle “Plis Plas”. Aquest grup de pallassos celebra 15 anys de trajectòria i tindrà exposició d’aniversari, del 3 al 6 de setembre, a la biblioteca Bd4.El festival es clourà amb una segona gala d’artistes consolidats. El cartell reunirà a Júlia Campistany, Lorenzo Mastoperio, Veronica Capozzoli i Duo Laos. Posarà el fil conductor la companyia Vaques i la música els Circonautas. La troupe és polifacètica. Júlia pujarà al trapezi fix; Lorenzo farà malabarismes amb els barrets; Veronica serà la protagonista d’un número de verticals sobre una torre de nou cadires i Duo Laos, amb origen a Buenos Aires, farà circ amb música de tango. El final será amb ritme de Circonautas.

Inauguració
La gala inaugural és, avui, a les 18 h. Acturan Zaca Zirkus, Carlos Francos, Lorena Madurga, Sputnik, Alba Morales i Bet Badiella

El programa del Festival de Circ’19

Avui, dimarts, 3 de setembre: 11-13 h: tallers de circ/13h: Circ Xic (Carpa)/18h: Gala emergent: presenta Angelica Jolín, amb Zaca Zirkus, Carlos Francos, Lorena Madurga, Cia. Sputnik, Alba Morales i Bet Badiella/19.15h: Collectif Kaboum/20.30h: Domichovsky & Agranov (Carpa)/ 21.30h: Dj. Geraldine

Dimecres, 4 de setembre: 11-13h: tallers de circ/13h: Circ Xic (Carpa)/18h: Cia. Balusca/18h: Cirque Entre nous/20.30h: Domichovsky & Agranov (Carpa)/21.30h: Jam de malabars de foc

Dijous, 5 de setembre: 11-13h: tallers de circ/13h: Circ Xic (Carpa) /18h L’hore del conte/ 19h: Companyia Fligranes/20.30h: Gala de cloenda: presenten companyia Vaques, amb Júlia Campistany, Lorenzo Mastropiero, Vernoica Capozzoli, Duo Laos i música de Circonautas/21.45h: Dj’s Circonautas

Activitats complementàries: del 3 al 6 de setembre: Exposició 15 anys de la companyia Filigranes/ Més informació: a la página www.tubd’assaig.com/ Organització: Tub d’assaig i Ajuntament de Terrassa amb el suport d’altres institucions

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top