Publicitat
Cultura i Espectacles

Torna el “Clàssic kids” a l’Auditori Municipal

"Reinterpretant Vivaldi" és el títol de l’espectacle amb el qual el cicle "Terrassa Clàssic kids" tornarà a l’Auditori Municipal. La tarja de presentació d’aquesta proposta es materialitza en una posada e escena sorprenent, a càrrec de Flaustaff. Aquest és un grup de cambra de flautes travesseres en format orquestral, que ha estat guanyador de diversos premis internacionals.

El públic, en aquesta ocasió, podrà fruir de "Les quatre estacions", de Vivaldi, amb un muntatge "on el teatre, el circ i l’audiovisual es barregen." A la interpretació musical es suma, segons s’explica, "la performativitat d’un univers particular per a cada estació amb músics, acròbates i elements teatrals." La direcció musical és de Joan Bosch i la direcció escènica de Ferran Devesa, i la companyia compta amb gairebé 20 intèrprets. L’espectacle, programat per demà a les 12 del migdia, està recomanat "per a gent menuda de 5 a 10 anys que agradarà a tota la família. El preu de les entrades és de 7 euros, anticipades, i de 10 a taquilla.

Publicitat
To Top