Publicitat
Cultura i Espectacles

L’associació Vet Aquí Que prepara una Fira de Contes

L’associació Vet Aquí Que està preparant la primera edició de "Enfila’T. 1a Fira dels contes" que es realitzarà els dies 20 i 21 de març a Terrassa. Aquesta fira constarà de tres activitats. La primera tindrà lloc el divendres 20, dia al qual es faran narracions de contes a les sis de la tarda a les sis biblioteques municipals. El dissabte 21, a les 17 hores, tindrà lloc un concurs de narració. Les bases es poden baixar des de la següent adreça: https://drive.google.com/open?id=1N-d4TlRM5mc5RkR1xAG–AJ6bwY-Yvns. Per últim, dissabte 21 a les 21.30 hores, es farà una narració de contes per adults a càrrec de Jordina Biosca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top