Publicitat
Cultura i Espectacles

Jordi Cabré presenta “Sense fi” a Terrassa

L’escriptor barceloní divulga la seva nova novel·la d’intriga psicològica a la llibreria Cinta

L’escriptor Jordi Cabré va presentar ahir el llibre / Alberto Tallón

Els autors que escriuen i que han estrenat obra per Sant Jordi segueixen recorrent el país per presentar el seu llibre. L’escriptor Jordi Cabré va ser ahir a la ciutat, a la llibreria Cinta, per fer divulgació i comentar el seu nou llibre, “Sense fi”, que s’anuncia com una novel·la d’intriga psicològica absorbent amb girs de guió corprenedors.

En aquesta obra, hi ha un personatge central, que es diu Eva Amat, que és una jove actriu que ha conquerit la fama en molt poc temps i tot li ve de cara, malgrat la malaltia genètica que li fa veure el món en blanc i negre. Curiosament, en el cinema ha trobat l’amor i s’hi refugia perseguida per un secret que la turmenta. I just en el millor moment de la seva vida es desperta en una habitació desconeguda, segrestada per un home vell. L’única possibilitat de salvació serà enfrontar-se al passat. Però aquest, esquiu i juganer, se li projecta barrejant escenes filmades i reals. Un calidoscopi monocrom que, fotograma a fotograma, il·luminarà les zones fosques de la seva vida. L’autor ha explicat que el cinema és una peça clau en la seva novel·la. En aquest sentit, ha explicat que “el cinema s’assembla a la ment i al record. Funciona amb imatge i so, i és molt suggeridor. Jo fins no fa gaire m’havia pres el cinema com un entreteniment, per gaudir i passar l’estona, socialitzar i entretenir el cervell. Però he descobert en els darrers anys que és molt més seriós i profund. Ens parla sobre l’ànima”.

Nascut a Barcelona l’any 1974, Jordi Cabré és escriptor i comunicador. Des de l’any 2000 ha publicat nombroses novel·les, algunes de les quals han estat finalistes de premis importants com el Sant Jordi. La sorpresa, la va tenir l’any 2018 quan va aconseguir el Sant Jordi amb la novel·la “Digues un desig”, que, precisament, va presentar a Terrassa a la seu d’Òmnium Cultural al Centre Cultural Terrassa. Allí va intercanviar opinions amb els assistents que ja l’havien llegida i va escriure dedicatòries a llibres. Col·labora assíduament en mitjans de comunicació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jordi Cabré presenta “Sense fi” a Terrassa
To Top