Publicitat
Cultura i Espectacles

Brodas Bros presenta el seu xou més tecnològic

La companyia presenta “Around the world” en clau futurista i robótica. És una obra inspirada en les seves gires internacionals

Publicitat

Els Brodas Bros tornen al Centre Cultural Terrassa amb “Around the world”,el seu nou xou més tecnològic. Després de “Vibra” i “BR2”, els Brodas Bros actuaran aquest diumenge a la tarda per presentar un gran quadern de viatges. Ho faran en dues sessions. La companyia presentarà un recull de les vivències i anècdotes viscudes en les gires internacionals que han fet arreu del món; Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i la Xina. A “Around the world” veurem uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics però també molt humans i sensibles. Mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds… una combinació de dansa, llum, tecnologia i música sorprenent. Les entrades per la sessió de les 17 hores ja estan exhaurides.

La companyia actua aquest diumenge a les 17 hores i a les 19.30 hores. Les localitats de la primera sessió ja estan exhaurides

Importants
Creada pels germans Pol i Lluc Fruitós a Barcelona el 2006 i integrada també per les germanes Clara i Berta Pons, s’ha convertit en la companyia catalana més important de hip-hop, dansa i cultura urbana de Catalunya. Aquests germans van decidir posar en escena tots els seus coneixements de dansa urbana (Pooping, Locking, Breaking, Hip-Hop i dansa contemporània).

El primer espectacle de la companyia va ser “Hip Hop, urban dance” (2006), amb un alt component didàctic. Poc després, van començar a treballar en el seu següent espectacle, “Hip Hop Batega”. L’any 2008 van crear el seu primer xou per ser interpretat en un teatre, sota el títol “IVA incluído”, que es va presentar en nombrosos festivals. Aquest espectacle va dur als Brodas Bros a crear un nou xou amb títol homònim al nom de la companyia, que van veure més de 25.000 espectadors a Barcelona.

Antecedents
El 2012 van estrenar, en el marc del Festival Grec de Barcelona, l’espectacle “Concierto concepto”, que van readaptar el 2015 al Teatre Coliseum de Barcelona. Per tal de celebrar una dècada d’existència, van presentar l’espectacle “Brodas Bros 10 anys”, també al Teatre Coliseum. Al Centre Cultural Terrassa vam tenir l’oportunitat de veure el seu espectacle de robots lluminosos “Br2” i “Vibra”, un espectacle amb música en directe del grup de percussió Brincadeira. La companyia compta amb una escola de dansa que van fundar a Barcelona, el 1987, els pares del Pol i el Lluc.

Publicitat
To Top