Publicitat
Cultura i Espectacles

Doble concert de música moderna

Aquest diumenge hi ha les actuacions de Belgrado i Ànteros

Publicitat

Més de 30 països visitats, més de 250 concerts i més de 35.000 km recorreguts majoritàriament en furgoneta formen part del passaport musical de Belgrado, una banda basada en la humilitat, el treball fet amb cura cuidant cada detall, el reconeixement als llocs de món que políticament lluiten pels seus mateixos ideals (feminisme, igualtat, respecte als animals), i que musicalment els ha permès portar el seu impactant directe a escenaris com el del Primavera Sound (Barcelona), Resurrection Festival (Viveiro), Download Festival (Madrid), ArcTanGent (UK, Bristol). A més, com a cirereta del pastís, el disc “Bellavista” ha estat ressenyat com a disc de l’any en prestigiosos mitjans com Mondo Sonoro i Rock Zone, o nominat també als Premis Ruido 2020. Belgrado estarà a la temporada de música moderna aquest diumenge la Nova Jazz Cava.

L’altre protagonista serà Ànteros, que va començar com a broma i després ja de debò. Cinc amics ajuntats per passar-ho bé i gaudir de gustos comuns, Ànteros van agrupar cinc cançons sota el nom de “Lunas” que, després d’un any i un petit canvi de formació, va acabar derivant en “Cuerpos Celestes”, el seu primer disc llarg per al qual van regravar els temes de l’EP i van afegir altres que complementaven un encertat treball i que els va servir per tocar en festivals com el Resurrection Fest, AMFest o girar per tot Europa, acabant amb un històric Sold Out a Barcelona.

Publicitat
Doble concert de música moderna
To Top