Publicitat
Cultura i Espectacles

Sense Sal torna a la càrrega amb el nou senzill “Com abans”

“Com abans” és el nou senzill de Sense Sal. Una cançó carregada d’optimisme i que evoca les ganes de viure el moment. És un cant a la vida, a apreciar els moments quotidians  i reivindica les ganes de vibrar, de nou, de la música en directe. La cançó ha comptat amb la producció de Miki Santamaria, i manté la voluntat del grup de fer música festiva per ballar a les festes majors i festivals aquest estiu.

El nou single arriba després del punt d’inflexió del grup amb “La Sortida”, que de seguida es va situar al capdavant del rànquing a les llistes de més èxit a les radiofórmules catalanes. Sense Sal presentarà el nou tema i el nou directe per una vintena d’escenaris aquest estiu, com per exemple la Festa Major Terrassa, les Barraques de Sitges o el Festival Sota la Palmera de Tarragona, entre molts d’altres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top