Publicitat
Cultura i Espectacles

Ciència-ficció al MNACTEC

La sessió de cinema a la fresca acull “Proxima” a les 21.30 hores

El film “Proxima”aprofundeix en la relació entre mare i filla

La ciència-ficció arriba a la sessió estival de cinema a la fresca del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC). Avui, divendres, a les 21.30 hores es projectarà “Proxima”, una pel·lícula que endinsarà els terrassencs dins del món espacial amb la història de Sarah, dona astronauta francesa, i la seva filla de 7 anys, Stella.

Mare i filla viuen soles mentre la Sarah s’entrena a l’Agència Espacial Europea de Colònia, sent l’única dona del programa. La relació d’ambdues patirà un distanciament quan Sarah és escollida per formar part de la tripulació d’una missió espacial d’un any de durada, anomenada “Proxima”. La pel·lícula explorarà els lligams entre les dues alhora que permetrà als espectadors connectar més entre ells. “Proxima” és un drama ideal per a famílies, amb 1 hora i 47 minuts de durada.

El film, dirigit per la francesa Alice Winocour, es projectarà al pati històric del MNACTEC en la seva versió doblada al castellà. L’aforament és limitat a 150 persones, per la qual cosa es recomana adquirir l’entrada per avançat (el preu és de 2 euros) al mateix museu o a través de la seva pàgina web.

La projecció de “Proxima” s’emmarca dins de la cinquena edició de cinema a la fresca que ofereix el museu durant el mes de juliol, que també acollirà la pel·lícula “Ad Astra” el 23 de juliol, seguint amb la temàtica espacial.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ciència-ficció al MNACTEC
To Top