Publicitat
Cultura i Espectacles

Festa a la vida i al jazz a la Cava

Sextet de luxe avui al pati de la Cava

Jordi Rabascall, en segon terme, hi posarà la veu

El concert de jazz d’aquest vespre porta per títol “Una nit a Haddok” i comptarà amb un sextet de primera línia com Jordi Rabascall, veu, Matthew Simon, trompeta, Ariel Vigo, saxos i Albert, teclats, Rai Ferrer, contrabaix, Oriol González Orti, bateria. Aquests músics fan homenatge al jazz que neix en petites caves o locals improvisats que s’omplen de gom a gom, on músics i públic es fonen enmig de l’ambient enrarit, tèrbol, i abans, ple de fum. En citen testimonis retratats per la posteritat en pel·lícules com Paris Blues (1962), i en la nostra cultura en la memòria gràfica dels primers clubs de jazz a l’estat, com la Jazz Cava de Terrassa i el Jamboree, entre d’altres. I també Barcelona, on de la mà d’en Jorge Morgó, antic propietari del jazz club Bel-luna, un grup de músics de jazz es troben en el seu nou local, el Haddock, un minúscul restaurant a l’Eixample de Barcelona, per reviure els inicis del jazz. Un dels músics que participa avui, Ariel Vigo, gran amic de l’amfitrió, s’encarrega de muntar els grups que mensualment passaran per la petita cava improvisada de l’espai gastronòmic. El grup no té gairebé espai per tocar: bateria, teclat, P.A. es distribueixen enmig de les taules dels clients… però quan el xef del Haddock, Franc Monrabà surt per donar el tret de sortida, i els músics baixen per l’escala, comença la màgia i fan que cada nit, sigui una festa a la vida i al jazz. I avui, al pati de la Cava, volen repetir l’experiència i que sigui única i singular.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Festa a la vida i al jazz a la Cava
To Top