Publicitat
Cultura i Espectacles

Homenatge a Marta Pessarrodona

L’Institució de les Lletres Catalanes li farà tribut el dia 1 de desembre

Marta Pessarrodona

L’ Institució de les Lletres Catalanes tanca l’any, una vegada més, homenatjant dues persones que enguany han fet 80 anys, amb una llarga trajectòria en el món de les lletres: la poeta terrassenca Marta Pessarrodona i el monjo benedictí de l’Abadia de Montserrat, Josep Massot. L’acte tindrà lloc el dia 1 de desembre, a les 18 hores, a l’Ateneu Barcelonès.

Marta Pessarrodona (Terrassa, 1941) es poeta, assagista, narradora, traductora i crítica literària, i sovint se la qualifica també d’agitadora intel·lectual. El 1997 va rebre la Creu de Sant Jordi que atorga la Genralitat de Catalunya i ha estat guardonada amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i el Premi Nacional de Cultura, entre molts d’altres. 

L’acte, que presidirà la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, s’obrirà amb una projecció audiovisual. Després d’una entrevista de “Marta a Marta”, realitzada per Marta Nadal, està prevista una taula rodona amb Àlex Susanna, Andreu Gomila, Àngels Gregori i Jordi Julià. Un recital poeticomusical de Lleona, amb Glòria Coll Domingo i maria Callís a partir de poemes de Marta Pessarrodona, i unes paraules de la mateixa autora clouran l’acte.

Publicitat
Homenatge a Marta Pessarrodona
To Top