Publicitat
Cultura i Espectacles

Nova temporada de música moderna amb 14 concerts

Nacho Vegas, el Petit de Cal Eril, Rufus T. Firefly, Pawn Gang i Mayte Martín, entre altres

La música moderna tornarà a les sales i amplia espais

La temporada de música moderna (TMM) de Terrassa oferirà catorze concerts de febrer a maig. la programació inclou les actuacions d’artistes reconeguts com Nacho Vegas, el Petit de Cal Eril, Rufus T. Firefly, Pawn Gang o Mayte Martín entre altres artistes. El conjunt de propostes arriben de la mà de noms destacats del panorama musical estatal, els quals estaran acompanyats també de joves artistes locals.  El gran ventall, on hi destaca l’accent femení,  permeterà  gaudir de diferents estils musicals; des del rock and roll a l’electrònica, passant per la cançó d’autor, el hip hop, el flamenc, el pop, el soul o les músiques urbanes i el trap.

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha explicat que «a escenaris ja habituals com el Teatre Principal, l’Auditori Municipal o la Nova Jazz Cava, la temporada de música moderna sumarà el  2022  algunes sales privades de la ciutat amb la voluntat d’anar incorporant aquests espais a la programació. D’aquesta forma, ens refermem en el nostre compromís de recolzar un sector molt castigat per la pandèmia i al mateix temps fem un pas per descentralitzar, encara més, l’oferta musical  de la temporada amb l’objectiu de fer-la arribar a tot el territori»

La regidora ha afegit que “també hem establert col·laboracions amb festivals locals com el Ritmes & Soul o el Fred Festival amb l’objectiu de millorar la oferta cultural i musical a Terrassa»

La programació s’obrirà amb el concert d’Exxasens, el diumenge 6 de febrer a la Nova Jazz Cava. La banda, fundada el 2008, portarà a Terrassa un potent directe recolzat per una brillant part multimèdia per presentar el seu sisè àlbum d’estudi, “Revolution”.

Diumenge 13 de febrer, a la Nova Jazz Cava serà el torn de Pawn Gang, una de les bandes de referència del trap a casa nostra. Nascuda el 2011, l’any passat van publicar el disc “Oli d’Uliba” i el proper mes de febrer visitaran Terrassa a les portes de publicar el que serà el seu nou treball discogràfic.

Amb dues dècades de trajectòria musical i més de deu àlbums publicats, Nacho Vegas actuarà diumenge 19 de febrer al Teatre Principal convertit en una de les veus més respectades dins l’àmbit de les músiques populars. L’artista asturià portarà a Terrassa els temes del seu darrer treball, «Oro, salitre y carbón” i alguns temes com «Flor de Manzana», avançament del que serà el seu nou disc.

Diumenge 27 de febrer, a la Nova Jazz Cava, el Petit de Cal Eril presentarà el seu vuitè disc “N.S.C.A.L.H.”, sigles que amaguen la frase “No Sabràs Com Acabarà La Història”. Consolidat com un nom clau de l’escena musical de l’última dècada a Catalunya, el Petit de Cal Eril portarà a Terrassa una proposta única, imprevisible i a la recerca constant de canvi

La programació continuarà amb l’actuació de Capsula el 5 de març a la Nova Jazz Cava per presentar el seu darrer treball “Phantasmaville”, en el que el trio basc-argentí publica onze nous temes que mantenen i amplifiquen la seva vocació rockera aliens a modes i tendències.

Diumenge 6 de març a la Nova Jazz Cava serà el torn del hip hop de Santa Salut. El conjunt sabadellenc, nascut el 1998, es caracteritza per les seves cançons de temàtica social, revolucionària i feminista al costat de ritmes energètics.

La Sala Fred Astarie acollirà dissabte 26 de març l’actuació de l’Exèrcit d’Islàndia. La formació terrassenca formada l’any 2009 presentarà el seu últim treball discogràfic “Pluja per calmar la set”.

La banda Rufus T. Firefly, liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro, actuarà dissabte 2 d’abril a la Sala Rasa 64. Considerat com un conjunt de culte dins el panorama musical independent de l’Estat, la banda madrilenya presentarà el seu nou treball, “El largo mañana”, un disc que presenten en aquesta nova gira.

Dissabte 23 d’abril l’Auditori Municipal acollirà l’actuació d’una de les artistes més prestigioses del panorama actual del flamenc. Amb una proposta preciosista, serena i farcida de matisos, Mayte Martín portarà a Terrassa la seva singular empremta i la seva forma única d’entendre i d’interpretar el flamenc.

La vocalista afro-català nascuda a Moçambic però resident a Barcelona, Koko-Jean Davis, portarà a Terrassa la seva proposta musical vinculada al soul i el rhythm’n’blues. Acompanyada de The Tonics, diumenge 1 de maig a la Nova Jazz Cava, presentaran Shaken & Stirred, un flamant àlbum de debut amb grans dosis de soul, blues i rock and roll.

Diumenge 8 de maig a la Nova Jazz Cava, el rock psicodèlic de The Zephyr Bones arribarà a Terrassa per presentar el seu segon àlbum, “Neon Body”. Un treball càlid i accessible que parla d’amor, autoafirmació, pèrdua i esperança.

EI diumenge 15 de maig a la Nova Jazz Cava, doble concert amb Intana i Alícia Rey. De la mà del TMM i el Fred Festival, Intana presentarà el seu darrer disc, Planeta Nou, que es publicarà el proper mes de març. Una col·lecció de cançons evocadores amb lletres transparents, amb caràcter i sensibilitat. Al mateix escenari, la terrassenca Alícia Rey presentarà el seu projecte de cançons íntimes amb aire indie folk. Aquest mes de desembre, l’artista ha publicat el disc ’Nadales de sofà’, un treball conjunt amb el productor Jan Buxeda, amb qui també està enregistrant el seu primer àlbum, que presentarà a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

Pol Batlle ha irromput en el panorama musical del país amb molta energia. Un intèrpret que portarà a Terrassa les seva gran capacitat per la interpretació que converteix cada un dels seus temes en un viatge que costa oblidar. Amb el nou any veurà la llum el seu primer treball discogràfic «Salt Mortal» que portarà a la Nova Jazz Cava de Terrassa el diumenge 22 de maig.

La programació per aquesta primera part de l’any finalitzarà el 29 de maig a la Nova Jazz Cava amb el Concert de Ariox i Galgo Lento. Dos joves i destacats projectes de l’anomenat “pop de butxaca”, amb lletres que parlen de la quotidianitat i la precarietat en la que viuen bona part dels joves. A la primavera de 2022 publicaran un treball conjunt en el que els dos mons s’uniran, presentant un seguit de concerts en aquest format doble.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nova temporada de música moderna amb 14 concerts
To Top