Publicitat
Cultura i Espectacles

Old Cats Swing inaugura la programació del gener a la Cava

El temple del jazz programa 10 concerts i 4 Jam sessions pel mes de gener

Old Cat Swing serà l'encarregada de dona la benvinguda a l'Any Nou.

El Club Jazz Terrassa d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha llançat la programació  del gener a la Nova Jazz Cava amb un total de deu concerts  i quatre jam sessions.  La banda Old Cats Swing, que compta amb els músics terrassencs Josep Maria Farràs, a la trompeta, i Adrià Font, a la bateria, és l’encarregada d‘inaugurar el cicle i l’any amb el concert que farà el dia 1 de gener a les 19 hores. Un altre de les plats forts, en el marc d’aquestes festes, serà el concert de blues liderat per Lluís Coloma al piano que tindrà lloc els dies 5, la nit de Reis,  i 6 de gener, el dia de Reis. 

Marc Uroz en un concert anterior al Museu de la Ciència.

Aquest primer mes del 2022 acollirà a la banda de Marc Uroz (8 de gener), el trio de Joan Vàzquez (14 de gener), el vibrafonista Arturo Serra que presentrà el seu nou quartet (15 de gener), el guitarrista i compositor Jaume Llombart liderant un sextet (21 de gener), l’organista Benjamín León amb el seu trio (22 de gener), Frank Dubé  que evocarà a Frank Sinatra (28 de gener) i el quartet del saxofonista Walt Weiskopf (29 de gener).

Mireia Vidal lidera la primera Jam session del mes de gener.

Els concerts de divendres i dissabte es completaran amb les Jam sessions del dijous de cada setmana, salvant la primera que s’ha traslladat al divendres perquè el dijous es la festivitat de Reis i hi ha el blues. Aquesta primera sessió serà amb Mireia Vidal i el seu quartet (7 de gener). Seguiran les Jam de la Big Trombone de JoanHumet (13 de gener), el pianista Joao Pedro Coelho Quartet (20 de gener), el trompetista Javi Alonso del Tallers de Músics ESEM (27 de gener). 

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Old Cats Swing inaugura la programació del gener a la Cava
To Top