Publicitat
Cultura i Espectacles

El Pot Petit, música a tot drap

El grup per a públic infantil puja als escenaris de la Factoria Culturala mb l’espectacle “És Nadal a dins El Pot Petit”

Els integrants del grup d’animació musical El Pot Petit

El 2022 s’estrena ben musical i amb ganes de festa. Aquest cap de setmana, la companyia d’espectacles i concerts per a públic familiar “El Pot Petit” oferirà a la nostra ciutat el seu espectacle més nadalenc, “És Nadal a dins El Pot Petit” perquè petits i grans puguin gaudir-ne a la Factoria Cultural de Terrassa. Aquest dissabte 8 de gener, el grup pujarà tres cops a l’escenari de la FACT. La primera funció serà a les 11.30 hores, la segona a les 16:30 hores i la última a les 19 hores.

Demà, diumenge 9 de gener, El Pot Petit representarà de nou l’espectacle més especial per a tots aquells que no hagin pogut assistir avui. Les sessions seran a les 11.30, a les 16:30 i a les 18 hores. Totes les funcions tenen un preu de 18 euros per entrada, i les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de la Factoria Cultural de Terrassa o directament a la taquilla.

Sinopsi de l’espectacle

El Pot Petit és un món únic, diferent i on els únics límits són els de la pròpia imaginació. L’espectacle musical teatralitzat, ple de ball i cant, acompanyarà nens i nenes en un viatge a una terra meravellosa, on tot és possible, amb elefants, dracs, lleons…i fins i tot formigues rockeres. L’escenari, ara, és més màgic encara, perquè els personatges principals, la Jana, el Pau, la Melmelada Band i els seus amics ensenyaran com viuen el Nadal amb un repertori de cançons representades pels protagonistes i els tretze músics a l’escenari. Compartiran amb el públic moments únics que els ompliran de somriures, i que ho convertiran en una experiència en família inoblidable.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top