Publicitat
Cultura i Espectacles

Noves perles musicals a l’Auditori

Marta Sierra Quartet i Manel Camp lideren concerts aquest gener

Marta Sierra actuarà el diumenge amb el seu quartet

La temporada clàssica a l’Auditori Municipal reserva algunes sorpreses per aquest mes de gener i a l’espera de presentar la nova programació del nou any. El cicle es reprèn amb Marta Sierra Quartet, aquest diumenge, 16 gener, a les 18 hores, amb un concert que comptarà amb la violinista, acompanyada d’Oriol Barberà i Leo Hipaucha, ambdós guitarristes, i Àlex Molas, al contrabaix. Es tracta d’una formació inspirada en l’escena del jazz de París dels anys 30 i 40, que es va popularitzar gràcies al violinista Stéphane Grappeli i al guitarrista Django Reinhardt.

El programa continuarà amb Manel Camp (23 de gener a les 18 hores), un dels tresors musicals que ha donat el país, amb un llenguatge únic, personal i sempre expressiu. Tota una trajectòria lligada als inicis de la Nova Cançó, col·laborador de Lluís Llach, Joan Isaac, Maria del Mar Bonet… I que fa més de trenta anys que escriu pel cinema. El pianista Manel Camp arribarà amb la seva banda sonora que interpretarà amb Lluís Ribalta, a la bateria i Horacio Fumero, al contrabaix.

La tercera perla és “La pequeña juglaresa” (30 de gener a les 12 hores), un espectacle familiar de duet amb Emilio Villaba (arpa, viola de tecles, viola de roda, llaüt àrab i cítola) i Sara Marina (narracions, organetto, clavisimbalum, trompeta marina, darbouka i adufe). El duet proposa un viatge musical per l’edat mitjana a través dels ulls d’una nena.

Per altra banda, la programació dels concerts del Conservatori de Terrassa presentarà a Bòreas Ensemble (28 de gener a les 19.30 hores), un nou quintet format l’any 2020 amb Alba Valero (flauta travessera), Miquel Pérez (oboè), Santi Peñarroja (fagot), Oriol Ramos (clarinet) i Haizea Lores (trompa). La formació es va crear al Conservatori Superior de Música del Liceu. Compten amb el mestratge i consell del clarinetista Isaac Rodríguez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top