Publicitat
Cultura i Espectacles

Joan Vàzquez presenta “Feeling Good”

L’artista farà un concert a ritme de jazz i swing

L'actor i cantant Joan Vàzquez

L’actor de musicals i cantant Joan Vàzquez presenta avui a Terrassa l’àlbum “Feeling Good”, un compendi de temes estàndards de jazz amb les seves pròpies reinterpretacions a ritme de swing. L’artista es posa en la pell d’un autèntic “crooner” interpretant amb molt de swing i les seves particulars versions d’estàndards de jazz, recuperant la sonoritat més vintage, tot incorporant-hi algun toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual, incloent-hi peces orquestrades i d’altres més íntimes.

La gira que fa inclou un repertori variat on es barregen temes mítics en el seu anglès original, versions de clàssics en català i la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, La idea de ser un “crooner” sensual i, alhora, també una mica provocador, feia temps que li rodava influït pels sons i els ritmes del “Rat Pack”que sonaven a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat. Posteriorment, va descobrir que molts dels èxits de Frank Sinatra o Dean Martin són cançons de musicals convertides en estàndards de jazz.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Joan Vàzquez presenta “Feeling Good”
To Top