Publicitat
Cultura i Espectacles

Homenatge amb humor a Núria Feliu

El grup The Feliuettes actua al “Fem Sala” dels Amics de les Arts

El grup The Feliuettes, a escena

El grup The Feliuettes, format per Laia Alsina, Laura Pau i Maria Cirici, és l’encarregat d’inaugurar la programació “Fem Sala” als Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa. El trio actuarà avui dissabte amb l’espectacle “Ja us he reconegut!, amb el qual ret homenatge a la figura de Núria Feliu, a través de les seves cançons, que tothom coneix, però interpretades d’una manera diferent i arranjades a tres veus.

Les cantants i actrius faran un recorregut per les cançons més representatives de Núria Feliu en format concert teatralitzat. Desplegaran diferents situacions i personatges amb molt d’humor, que és la marca pròpia de la formació. En la proposta, el grup artístic compta amb Gerard Sesé, que a la vegada és l’autor dels arranjaments musicals. En els textos han col·laborat Xavi Mortó i Martí Torras Mayneris.

Més homenatges
L’espectacle de les Feliuettes porta el títol d’una de les cançons del disc de Feliu dedicat a Mistinguett, nom artístic de Jeanne Florentine Bourgeois (Enghien-les-Bains, 5 d’abril del 1875-Bougival, 5 de gener del 1956) que va ser una cantant, actriu i vedet francesa molt famosa.

Paral·lelament, coincideix amb l’exposició homenatge a Núria Feliu que es pot veure fins al 31 de gener a la biblioteca Francesc Candel de Barcelona. La mostra vol homenatjar els 80 anys de l’artista de Sant, fent un recorregut per la seva vida i actuacions. La mostra és del fotògraf Josep Vicens amb la col·laboració del periodista Albert Torras i amb l’ajut inestimable de la família Feliu.

La programació de “Fem Sala” continuarà amb el concert del duet Estel Vivó, al saxo, i Blai Mañer, al piano, el dissabte 29 de gener. Malgrat la seva joventut, Estel Vivó té ja una llarga experiència als escenaris amb diferents formacions, entre elles el Delia Quartet, format per alumnes del Centre Superior Liceu i des de fa un any és la directora de la Banda de Matadepera. El mateix 2021, la saxofonista terrassenca també va ser notícia en ser guardonada amb el tercer premi en el XXII Concurso Internacional de Música de Benidorm “In memoriam” Pedro Iturralde.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Homenatge amb humor a Núria Feliu
To Top